Ads Top

bunq 'eerste neobank in de EU die hypotheken verstrekt'

Bunq introduceert de bank vandaag Easy Mortgages. Dankzij een samenwerking met Tulp Group kunnen Nederlandse consumenten nu binnen 24 uur een hypotheekaanbod krijgen.

Met bunq Easy Mortgages richt de bank zich op jonge mensen die voor het eerst de huizenmarkt betreden. Om hen bij de aanschaf van hun eerste huis vlotte en eenvoudige ondersteuning te bieden, is de belofte van bunq dat ze een binnen 24 uur een hypotheekaanbod goedgekeurd kunnen krijgen.

Met aantrekkelijke rente en door te voldoen aan de voorwaarden voor NHG, legt bunq naar eigen zeggen huisbezit binnen handbereik van starters. De hypotheken zelf zijn ontworpen om milieubewuste consumenten te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning, bijvoorbeeld door het isoleren van de woning en het installeren van zonnepanelen te bevorderen met leningen tot wel 106% de waarde van het huis zelf.

Hoewel bunq Easy Mortgages duidelijk een jong publiek aanspreekt, komt het evengoed tegemoet aan de behoeften van hedendaagse senioren door hen de mogelijkheid te geven hun bestaande hypotheek met bunq te herfinancieren en zo betere voorwaarden aan te wenden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.