Ads Top

Nieuwe klanten bij DEGIRO zijn hoogopgeleide jonge professionals

 

Bij DEGIRO zet de opkomst van een nieuwe beleggingsgeneratie van hoogopgeleide professionals, die al in 2018 begon, sterk door. De klantengroei in Nederland is in de eerste helft van 2021 meer dan verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Terwijl die periode ook al een zeer sterke groei kende ten opzichte van 2019.

Parallel hieraan groeit ook het aantal vrouwelijke beleggers sterk: in het eerste halfjaar van 2021 was bijna 21 procent van alle nieuwe klanten in Nederland vrouw, tegen 17 procent van alle klanten eind 2019. Dat is een groei van bijna 25 procent in iets meer dan een jaar tijd.

Bijna 63% van de nieuwe klanten is tussen 25 en 55 jaar oud. Bij vrouwelijke beleggers is dit 71% en bij mannelijke beleggers 61%. De meest voorkomende aandelen in portefeuille zijn: Royal Dutch Shell (27,4%), Ahold Delhaize (13%), Air France-KLM (12,3%), Thuisbezorgd (11,4%), ASML (8,5%) en Prosus (7,3%).

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.