Ads Top

OHV Vermogensbeheer en Petrus Wealth Management bundelen hun krachten

OHV Vermogensbeheer (OHV) en Petrus Wealth Management (PWM) trekken vanaf 1 april samen op.

Voor OHV biedt PWM de kans om de regio’s Brabant, Zeeland en België te betreden waar een belangrijk deel van de huidige relaties van PWM gevestigd zijn. Dit past in de ambitie van OHV Vermogensbeheer om een landelijke vermogensbeheerder te zijn. OHV is gevestigd in Amsterdam en PWM in Hoeven, Noord-Brabant.

OHV is sinds 1932 actief op de financiële markten. Aanvankelijk was zij actief voor haar institutionele relaties zoals lagere overheden, verzekeraars, banken, corporates en woningbouwverenigingen. Later is zij het vermogen van particuliere relaties gaan beheren.

OHV heeft in 2018 door een onafhankelijke jury de “Gouden Stier” uitgereikt gekregen in de categorie vermogensbeheer en in 2019 een nominatie gekregen voor “Beste Vermogensbeheerder” van Cashcow magazine. Bij OHV werken ruim 40 specialisten die zich inzetten om zo goed mogelijk voor het vermogen van haar relaties te zorgen.

De afgelopen 12 jaar is PWM in Zuid Nederland en België uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de markt voor particulier vermogensbeheer. Dankzij de kenmerkende persoonlijke aanpak hebben zij de afgelopen jaren hun cliëntengroep sterk uitgebreid. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.