Ads Top

Rabobank ondersteunt ondernemers met de Rabo Circulair Ondernemen Desk

De circulaire economie rukt op. Steeds meer bedrijven besteden bij het ontwerpen van hun producten en in hun bedrijfsvoering aandacht aan het terugwinnen en efficiënt gebruik van grondstoffen en materialen. Rabobank gaat ondernemers hierin ondersteunen met haar nieuwe Rabo Circulair Ondernemen Desk.

De overgang naar een circulaire economie vraagt van ondernemers een omschakeling van een lineair naar een circulair business model. Rabobank ziet circulair ondernemen als een van de pijlers waarop de Nederlandse economie steunt. Er komen steeds vaker vragen van klanten over circulaire businessmodellen en de financiering daarvan.

De desk bestaat uit een multidisciplinair team van circulair specialisten die ondernemers ondersteunen rondom circulaire vraagstukken. De circulair specialisten denken met de ondernemer mee over strategische vraagstukken rondom circulaire businessmodellen, de financiering daarvan en leggen, door middel van hun netwerk, verbindingen met relevante partijen. Op deze manier begeleiden zij klanten naar bestaande en/of nieuwe oplossingen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.