Ads Top

Contactloos betalen met Fitbit Pay & Rabobank

Fitbit en Mastercard lanceren Fitbit Pay in Nederland. In aanmerking komende klanten van Rabobank, ABN AMRO en ICS met een Maestro betaalpas of Mastercard creditcard kunnen vanaf nu hun portemonnee thuislaten en veilig contactloos betalen met hun Fitbit smartwatch.

Fitbit Pay kan in de Fitbit app van de Fitbit Charge 3 Special Edition, Versa of Ionic worden geïnstalleerd door de eenvoudige stappen te volgen om een digitale betaalpas toe te voegen aan de Fitbit Wallet.

Betalen in winkels die contactloze betalingen accepteren gaat gemakkelijk: houd de linkerknop ingedrukt totdat de digitale betaalpas zichtbaar is op het scherm, voer desgevraagd de 4-cijferige pincode in en houd vervolgens de Fitbit in de buurt van de lezer van de betaalterminal totdat een bevestiging van de betaling verschijnt.

Transacties met Fitbit Pay maken gebruik van tokenisatie, een technologie voor betalingsbeveiliging die de accountgegevens van kaarthouders vervangt door een unieke digitale id (een ‘token’). Dit zorgt ervoor dat kaartgegevens van gebruikers niet kunnen worden gedeeld. Bovendien moeten gebruikers – voor extra veiligheid – een pincode instellen tijdens het installeren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.