Ads Top

Eerste op locatie gebaseerde reisverzekering in Nederland

On demand-verzekeraar Vigi lanceert de eerste op locatie gebaseerde reisverzekering van Nederland. Hiermee wordt automatisch, via de mobiele telefoon, de reisverzekering geactiveerd als je de grens over gaat. De app van Vigi maakt hiervoor gebruik van je locatie. Zo betaal je alleen voor de dagen dat je echt op reis bent en wordt verzekeren een stuk makkelijker.

Met Vigi was het al mogelijk om met één swipe je smartphone, camera, tablet of laptop te verzekeren, op de momenten dat jij dat nodig vindt. Voor de één is dat zodra je de deur uit stapt, voor de ander is het alleen nodig tijdens bepaalde evenementen of bijvoorbeeld festivals.

Met de Vigi-app kun je al je verzekeringen op één plek bekijken en wijzigen, 24/7. Zo weet je precies wat je hebt. Ook alle communicatie verloopt via de app. Je bent dus altijd en overal up to date.

Naast het gebruikersgemak kent de reisverzekering een geheel geautomatiseerd claimproces, waardoor de afhandeling snel afgehandeld kan worden. Met de Vigi Reisverzekering zijn gebruikers standaard verzekerd voor de volgende onderdelen: hulpverlening, buitengewone kosten, bagage, schade aan je vakantieverblijf, medische kosten en ongevallen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.