Ads Top

Jeroen van der Put bestuurslid bij Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds

Jeroen van der Put (51) is per 1 januari 2019 benoemd tot bestuurslid Beleggingen en Klantrelaties voor Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF).

De komst van Jeroen van der Put past bij de keuze van het bestuur van Centraal Beheer APF om vermogensbeheer en relatiemanagement als aandachtsgebied verder te versterken. En het past ook bij de sterke groei van meer dan 500 nieuwe relaties per 1 januari 2019. Jeroen heeft een regiefunctie op het relatiemanagement van Centraal Beheer APF. Deze rol combineert hij met inhoudelijke deskundigheid op het gebied van beleggingen en zijn kennis van pensioenen en relevante wet- en regelgeving.

Jeroen: “Bij Centraal Beheer APF wordt samen gewerkt aan een persoonlijk pensioen. Dat draag ik een warm hart toe. Iedereen heeft recht op een pensioen dat bij hem of haar past en het APF is hiervoor een goede, toekomstbestendige oplossing. Ik zie er naar uit om onze relaties daarin te begeleiden.” Naast Centraal Beheer APF is Jeroen ook bestuurder bij andere pensioenfondsen en hij is actief bij de Pensioenfederatie als voorzitter van de risicomanagementcommissie. Eerder heeft hij diverse directierollen bekleed met vermogensbeheer als primair aandachtsgebied onder andere bij Media Pensioendiensten, PNO Zorg, Robeco en Iris BV.

Huub Hannen, voorzitter van het bestuur van het Centraal Beheer Algemeen Pensioen Fonds: “Met Jeroen hebben we een zeer ervaren bestuurslid aangetrokken. We zijn blij met zijn komst en met zijn uitgebreide kennis en ervaring. We wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe rol.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.