Ads Top

Nieuwe campagne ABN AMRO zet duurzaam ondernemen centraal

Deze week start de nieuwe reclamecampagne van ABN AMRO. Centraal staat de gedachte 'Winst op alle Fronten' en de terugkerende hashtag Finance the Future. Het personage - Vincent gespeeld door Mark Rietman - van de laatste vier campagnes is wederom het gezicht van deze campagne. De campagne is ontwikkeld door N=5 en te zien en horen op televisie, radio, online en Schiphol.

In de campagne worden drie ondernemers uitgelicht. APOC Aviation hergebruikt oude vliegtuigonderdelen voor andere doelen, zoals flight simulators. Vibers gebruikt olifantsgras voor CO2-opnames en na oogst als milieuvriendelijk alternatief voor plastic. PeelPioneers is de duurzame schillenboer van de 21e eeuw en verwerkt citrusschillen slimmer en milieuvriendelijker tot herbruikbare grondstoffen.

In de radiospots en online middelen worden twee concrete diensten van ABN AMRO benoemd. Met de Duurzame Investeringstool krijgen klanten kosteloos advies over de duurzaamheid van onroerend goed en kansen tot verduurzaming. En met de Sustainable Finance Desk bundelt ABN AMRO specifieke kennis om zakelijke klanten beter en sneller te helpen om duurzame projecten tot circa 25 miljoen euro te realiseren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.