Ads Top

Vincent van den Boogert benoemd tot nieuwe CEO ING in Nederland

Vincent van den Boogert, momenteel Chief Customer Officer en directielid, wordt per 1 juni 2017 benoemd tot CEO van ING in Nederland. Hij volgt daarmee Nick Jue op die CEO van ING in Duitsland wordt.
'
Vincent van den Boogert combineert een brede bancaire achtergrond met ruime ervaring in diverse commerciële rollen. Hij trad in 1995, na zijn studie econometrie, in dienst bij ING. Na verschillende functies met direct klantcontact bekleed te hebben, werd hij in 2001 directeur Postbank Advies. In januari 2007 werd Vincent van den Boogert benoemd tot directeur Marketing bij de Postbank. Per 1 november 2007 werd hij directeur Productmanagement in de directie van ING Retail Nederland.

Op 1 maart 2008 maakte Van den Boogert de overstap naar ING Bank Turkije waar hij de functie van Deputy CEO/Head of Retail bekleedde. In september 2010 keerde hij terug naar Nederland als directeur Marketing binnen het particuliere bedrijf en directielid van ING Nederland. Voordat hij in augustus 2016 binnen de directie werd benoemd tot Chief Customer Officer was hij vanaf december 2014 directeur Particulier van ING Nederland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.