Ads Top

Knab en Rabobank gaan als eerste banken samenwerken op gebied van crowdfunding

De Rabobank en Knab gaan als eerste twee banken samenwerken op het gebied van crowdfunding. Daarnaast kan een combi-financiering van bancair en crowdfunding een betere oplossing zijn voor de klant. Hiervoor gaat de Rabobank nu ook doorverwijzen naar het crowdfunding platform dat Knab in samenwerking met Collin Crowdfund exploiteert.

Knab Crowdfunding is de vijfde samenwerkingspartner van Rabobank voor crowdfunding, waarmee het palet aan financieringsmogelijkheden voor haar zakelijke klanten vergroot wordt.

'De Rabobank wil de financiële motor zijn voor ondernemend Nederland door ondernemers te helpen met het vinden van een passende financiering. Voor elk goed plan vinden wij de weg. Daarbij kijken we verder dan alleen onze ‘eigen winkel’ en zoeken de samenwerking met andere financiële partijen om de ondernemer zo goed mogelijk te helpen. Dankzij deze unieke samenwerking gaan we ondernemers, voor wie crowdfunding passend kan zijn, beter en sneller helpen met het rondkrijgen van hun financiering,' licht Eric Saris, directeur Bedrijven van de Rabobank toe.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.