Ads Top

Brickler: de app voor de aankoop van jouw huis

Brickler is een app die alle stappen in het koopproces van een huis makkelijker maakt. In de bètaversie van de app, die sinds deze week beschikbaar is via de app stores, kun je zoeken naar koopwoningen, uitrekenen wat je kunt besteden en hypotheekverstrekkers vergelijken.

Op basis van de financiële gegevens die je hebt ingevoerd, berekent Brickler hoeveel je maximaal kunt lenen en in welke prijsklasse je kunt zoeken naar een huis. Vervolgens vul je de zoekcriteria in waaraan de getoonde huizen moeten voldoen en kun je het actuele huizenaanbod bekijken. Om meer inzicht te geven in de financiële gevolgen van jouw mogelijke keuze, wordt bij ieder huis een indicatie gegeven van de bruto maandlasten en kun je verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken. De gebruiker kiest zelf met welke hypotheekverstrekker hij in zee gaat. Een hypotheek van Nationale-Nederlanden kan een van de mogelijkheden zijn.

In de huidige versie is advies via de app niet beschikbaar, maar in de toekomst kan naar behoefte een adviseur ingeschakeld worden en/of rechtstreeks een hypotheek afgesloten worden bij een van de aangesloten hypotheekverstrekkers.

Brickler is een zelfstandig opererende startup van Nationale-Nederlanden en komt voort uit de overtuiging dat het kopen en verkopen van een huis eenvoudiger kan.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.