Ads Top

Piet Roelandt benoemd tot bestuurslid Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds

Piet Roelandt (51) is per 11 april benoemd tot bestuurslid van het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds. Piet wordt tevens mededirecteur van het bestuursbureau van het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds naast Angela Peters. Roelandt heeft voornamelijk balansmanagement binnen zijn portefeuille.

Roelandt is zeer bekend met de vermogensbeheermarkt en heeft internationale ervaring onder andere als derivatenhandelaar bij ABN Amro, Bayerische Vereinsbank en Rabobank. Daarnaast heeft hij brede vermogensbeheerkennis opgedaan bij PGGM, in de laatste jaren als Chief Investment Officer Portfolio Management. Voor het instappen bij het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds is hij ruim zeven jaar werkzaam geweest als Chief Investment Officer van Shell Asset Management Company, waar hij verantwoordelijk was voor het bepalen en uitvoeren van het beleggingsbeleid en het aansturen van de beleggingsafdelingen. Hij was tevens voorzitter van de beleggingscommissie.

De komst van Roelandt bij het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds past bij de keuze om aandachtsgebieden binnen het bestuur te versterken. Roelandt neemt de rol van Hans Kempen over als voorzitter van de beleggingscommissie. Hans Kempen blijft plaatsvervangend voorzitter van het bestuur en voorzitter van de risicocommissie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.