Ads Top

Online broker Lynx breidt uit naar Finland

Lynx breidt vanaf 28 november haar beleggingsdiensten uit naar Finland. Door deze stap is de online broker, naast Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, nu in vijf landen actief.

Met deze stap breekt Lynx de beleggersmarkt in Finland open. "Momenteel belegt het overgrote deel van de Finnen bij Nordnet, Nordea of OP. Dit zijn banken die hoge tarieven rekenen en een zeer beperkt aanbod van handelsmogelijkheden aanbieden. Uit ons marktonderzoek blijkt verder dat de Finse beleggers ontevreden zijn over de klantenservice die deze banken bieden.", zegt Sander Schwanen, marketing manager bij Lynx. "Door de diensten van Lynx in Finland aan te bieden kunnen Finse beleggers vanaf vandaag wereldwijd handelen op meer dan 100 beurzen tegen zeer lage tarieven."

Lynx focust zich, net zoals in de andere landen, op de ervaren belegger. De prijsverschillen met de huidige aanbieders in Finland zijn enorm. Zo kan en Finse belegger voor een gemiddelde aandelenorder op de Amerikaanse beurs meer dan 80% besparen door te beleggen via Lynx. Bij optieorders loopt deze besparing zelfs op tot meer dan 90%.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.