Ads Top

Oud DSB-directeuren in de zorgverzekeringen

NR7Media, opgericht door de oud DSB directeuren John Heijen, Jeroen Uppelschoten en Jeroen de Geus, neemt belang in zorgverzekerings website Zorgverzekering.net. Met de website willen zij de grootste vergelijkingssite in de zorgverzekeringen worden.

De website behoort tot één van de grootste zorgverzekeringsvergelijkers van Nederland en is opgericht door Rocket Prospects. John Heijen zegt hierover: ‘Zorgverzekeringen worden tegenwoordig bijna alleen nog maar via het internet afgesloten. Vanwege de ruime keuze aan zorgverzekeraars is het voor de consument lastig om een zorgverzekeraar te vinden die het best aansluit bij zijn of haar behoeften. Vergelijkingswebsites bieden hier uitkomst. Het is daarom belangrijk dat deze zo eerlijk en uitgebreid mogelijk zijn. Zorgverzekering.net past binnen de strategie van NR7Media om de portefeuille van internetconcepten verder uit te breiden.”

De ambitie van Zorgverzekering.net is om de grootste onafhankelijke zorgverzekeringsvergelijker van Nederland te worden. Op de website is het voor de consument mogelijk om specifiek zijn of haar persoonlijke situatie en zorgbehoeften aan te geven. Aan de hand daarvan krijgt de consument de zorgverzekeringen te zien die het best aansluiten bij zijn of haar persoonlijke omstandigheden. Ook is het mogelijk om twee of meer zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Op deze manier krijgt de consument een compleet overzicht van de verschillen en de overeenkomsten tussen de zorgverzekeringen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.