Ads Top

Rabobank campagne: terug naar de kern

Onder het motto ‘een aandeel in elkaar’ gaat op zondag 16 november de nieuwe campagne van de Rabobank van start. De kern van het bestaan van de coöperatieve bank is de klant. Die klanten met hun oprechte verhalen vormen de basis van de nieuwe campagne. Doel van de campagne is om de verbinding met de samenleving te herstellen. De reclame campagne is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Rabobank en het reclamebureau Ogilvy & Mather Amsterdam.

De overtuiging van de Rabobank blijft dat je met elkaar meer bereikt dan alleen. “Een ieder kan een aandeel in het leven van een ander hebben. En daarmee een bijdrage leveren aan het realiseren van een droom of ambitie. Dat doen mensen onderling en dat kunnen we als bank versterken”, aldus Heleen Crielaard, bij Communicatie & Corporate Affairs van de Rabobank verantwoordelijk voor communicatie met het Nederlandse publiek.

In de campagne draait het om de manier waarop de Rabobank de leef- en werkomgeving van haar klanten versterkt. Klanten van de regionale Rabobanken vervullen de hoofdrol. Het gaat het om klanten met een ambitie, waarin anderen hen helpen, en waarin de Rabobank die energie versterkt door mensen te verbinden en toegang te geven tot financiële diensten, kennis en netwerken.. Darre van Dijk, Executive Creative Director van Ogilvy & Mather Amsterdam en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de campagne, hierover: “Rabobank laat met voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk en het dagelijkse leven van mensen zien wat ze bedoelen met een aandeel in elkaar. Je ziet wat mensenwillen bereiken, hoe mensen een aandeel in elkaars leven hebben en hoe de aanpak van de Rabobank daarin een bescheiden maar essentiële rol speelt.’

Televisie vormt het uithangbord van de Rabobank-campagne. Verdieping van concrete klantvoorbeelden vinden mensen op het online platform. Lokale voorbeelden van Rabobank-klanten en regionale banken krijgen hiermee een landelijk podium. Zo wordt een stem gegeven aan al die banken en medewerkers in de regio en hun klanten, die samen de Rabobank vormen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.