Ads Top

Rob van den Aker naar FFP

De Vereniging FFP, beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners, is uitgebreid met Rob van den Aker (Tilburg, 1965) als bestuurslid. Van den Aker volgt Pim Mol op, voor wie de zittingstermijn er na zes jaar op zit.

Rob van den Aker is afgestudeerd econometrist en vervult momenteel de functie Hoofd Sparen en Beleggen bij Rabobank Nederland. Eerder specialiseerde hij zich in marketing, sales en vermogensbeheer bij deze bank.


De Federatie Financieel Planners  (FFP)  is de beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners in Nederland.  Strenge opleidings- en certificeringseisen bieden klanten van FFP-leden garanties op het gebied van deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. Een financieel plan biedt consumenten inzicht in en overzicht over zijn totale financiële situatie met als doel om over voldoende inkomen en vermogen te beschikken om financiële wensen en doelstellingen te realiseren en eventuele risico's op te vangen. Er zijn ruim 3.800 financieel planners aangesloten bij de FFP. Deze financieel planners zijn te herkennen aan het FFP-keurmerk.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.