Ads Top

Economiestudenten organiseren congres over schuldencrisis

Op welke manier beheren ondernemingen en overheden hun risico’s tijdens en na de Europese schuldencrisis? Op donderdag 26 april organiseren studenten van de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) het 16e FSA Congres in het Concertgebouw te Amsterdam. Het thema is Europe in distress – Managing risks during and after the sovereign debt crisis.
Verschillende financiële experts geven hun visie op de Europese schuldencrisis. Onder meer Klaas Knot (president DNB), Stijn Claessens (adjunct-directeur onderzoeksafdeling IMF ) en Maarten Verwey (adjunct-directeur-generaal Economische en Financiële Zaken EC) nemen deel aan het congres. Sarah Carlson (senior analist Moody’s) zal de focus onder andere leggen op de huidige situatie in Nederland. Ook de UvA-hoogleraren Arnoud Boot, Sweder van Wijnbergen en Lex Hoogduin spreken tijdens het congres.
FSA is een studievereniging voor financieel georiënteerde studenten aan de economische faculteiten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit  Amsterdam (VU). De FSA fungeert als intermediair tussen studenten en het bedrijfsleven. Daartoe organiseert de FSA gedurende het gehele collegejaar nationale en internationale projecten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.