Ads Top

DAS maakt Factoring toegankelijk voor MKB

DAS introduceert een laagdrempelige factoring oplossing voor het MKB. Ondernemers met een omzet al vanaf 500.000 euro kunnen van de dienstverlening gebruik maken. DAS brengt factoring in de maand april onder de aandacht via een landelijke radiocampagne op diverse zenders.Crisis leidt tot grotere vraag naar toegankelijke financieringsvormen
De markt voor liquiditeiten verkrapt al enige jaren, zeker voor het MKB. Met de nieuwe dienstverlening biedt DAS ondernemers de mogelijkheid om te blijven investeren, ook in zware tijden. Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: “Ons uitgangspunt is dat we er juist in moeilijke economische tijden zijn voor onze klanten. Nu de crisis hard om zich heen grijpt, willen we met onze financieel-juridische kennis ondernemers vooral met praktische oplossingen bijstaan. MKB en klein-MKB-ondernemers krijgen met DAS Factoring toegang tot liquide middelen die via traditionele factoring tot nu toe juist voor deze groep ondernemers moeilijk beschikbaar waren.”
Voor de uitvoering van deze dienstverlening werkt DAS samen met Bibby Financial Services, een wereldwijde speler en specialist op gebied van factoring. Bibby is een financiële dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van hoog gekwalificeerde factoring oplossingen over de hele wereld.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.