Ads Top

Miljoen downloads Mobiel Bankieren App

Gisteren is de Mobiel Bankieren App van de ING voor de miljoenste keer gedownload. Dat komt neer op gemiddeld 6.200 downloads per dag, 43.000 per week en 190.000 per maand, sinds de lancering begin november. De app is nu beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry en wordt gemiddeld met 4,3 sterren gewaardeerd. Nog dagelijks sturen klanten via de feedback knop in de app reacties en suggesties voor nieuwe functionaliteiten. ING komt zoveel mogelijk aan klantwensen tegemoet en introduceert daarom vandaag ook een nieuwe versie van de Mobiel Bankieren App met verbeterd Adresboek.
In een korte tijd introduceerde de ING nieuwe functionaliteiten als Sparen en Adresboek én een Mobiel Bankieren App voor de BlackBerry. Er worden steeds meer trends in het gebruik zichtbaar. Zo checken de app-gebruikers op ‘salarisdagen’ massaal hun saldo en maken ze minder gebruik van internetbankieren. Het aantal mannen dat gebruik maakt van de app is aanzienlijk hoger dan het aantal vrouwen (onderstaande grafiek). Van de gebruikers is 70% man en 30% vrouw. De app is het meest populair onder jongeren (vanaf 12 jaar), de oudste gebruiker is 100 jaar oud. Het gebruik van de app groeit met de dag en de ING verwacht dat deze trend doorzet.
Sinds gisteren is een nieuwe versie van de Mobiel Bankieren App beschikbaar. Daarmee kunnen klanten in de app contacten toevoegen aan hun adresboek. Daarnaast is het mogelijk om op handige wijze de rekeningen te sorteren en te verbergen, een belangrijke wens van klanten. De ING gaat verder met het verbeteren van haar mobiele diensten. In de loop van dit jaar verwacht de ING ook voor zakelijke gebruikers de Mobiel Bankieren App te kunnen lanceren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.