Ads Top

Vergunning voor Nationale-Nederlanden PPI

Nationale-Nederlanden Premium Pension Institution BV (Nationale-Nederlanden PPI) heeft eind december een PPI-vergunning van De Nederlandsche Bank ontvangen. Hiermee is het Essentie Pensioen van Nationale-Nederlanden een feit.
Het Essentie Pensioen is een beschikbare premieregeling op basis van beleggen. Werkgevers kunnen dit basisaanbod uitbreiden met verzekeringen van Nationale-Nederlanden tegen arbeidsongeschiktheid en overlijden.
In het Essentie Pensioen staan de levensfase en het risico dat een werknemer wil lopen centraal. General Manager Nationale-Nederlanden PPI Wim van Woudenberg: "De werknemer loopt in dit product beleggingsrisico's. Het concept van LifeCycle Beleggen van ING Investment Management volgt dit risico echter nauwgezet: twee maal per jaar worden de onderliggende beleggingen in de portefeuille aangepast. Bij de meeste LifeCycle concepten gebeurt dit minder vaak en loopt de werknemer de kans dat door het beleggingsrisico er uiteindelijk minder pensioen is".
Essentie Pensioen bundelt de kennis en ervaring van ING Investment Management, AZL en Nationale-Nederlanden. "Beleggen, administreren en verzekeren zijn daarmee in handen van ervaren partijen", aldus Van Woudenberg, " Het is bepaald geen gelegenheidscombinatie, deze partijen werken al jarenlang succesvol met elkaar samen op pensioengebied. Werkgevers én werknemers kunnen er dus zeker van zijn dat hun pensioenregeling in kwalitatief goede handen is."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.