Ads Top

AccountView biedt nu directe koppeling met Rabobank

AccountView biedt voortaan een directe koppeling met Rabo Internetbankieren Professional. Zowel internet- als backofficegebruikers van AccountView ontvangen via deze koppeling met één druk op de knop dagelijks de laatste bankafschriften in hun administratie. Zelf bestanden met bankmutaties ophalen en inlezen is niet langer nodig; AccountView matcht deze automatisch met de bijbehorende facturen. Dit resulteert in tijdsbesparing en een efficiëntere werkwijze.
Ook betaal- en incasso-opdrachten en saldo- en transactie-informatie zijn gemakkelijk uit te wisselen. Rekeninghouders van de Rabobank kunnen vanuit AccountView direct opdrachten naar hun bank zenden en vervolgens volstaat het accorderen van de opdrachten in Rabo Internetbankieren Professional om ze door de bank te laten verwerken.
De directe bankkoppeling voor rekeninghouders van de Rabobank laat zich bovendien gemakkelijk en zelfstandig beheren vanuit Rabo Internetbankieren Professional. Op ieder moment kunnen ze de bankrekeningen selecteren waarvoor ze de koppeling willen gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de eerste aanmelding, maar ook voor wijzigingen.
Tijdens een proeftraject werd de koppeling in de praktijk getest. Hieraan namen onder meer enkele administratiekantoren en hun klanten deel. De reacties waren zeer positief. Zo zegt Ron Westerink van Administratiekantoor Laanen over de ingebruikname van de koppeling: “Het aanmeldproces voor de bankkoppeling van de Rabobank gaat gesmeerd. Er komt geen papierstroom meer aan te pas.” Ook de efficiency en het gebruiksgemak werden hoog gewaardeerd door de deelnemers aan de pilot.
In een eerdere versie van AccountView was ook al een directe bankkoppeling voor rekeninghouders van ABN AMRO beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.