Ads Top

Rabobank lanceert kassa voor onlinebetalingen

Rabobank biedt ondernemers vanaf heden de Rabo OmniKassa: een veilig en praktisch Online-kassasysteem voor alle online-betalingen aan hun webwinkels. De Rabo OmniKassa koppelt alle betalingssystemen aan die webwinkel en garandeert de ondernemer een snelle en veilige bijboeking van zijn omzet.
Met de Rabo OmniKassa wordt volgens de Rabo gehoor gegeven aan de wens van ondernemers: een eenduidig en uniform financieel systeem voor alle online-betalingen. Zo heeft de ondernemer nu niet langer te maken met de verschillende processen, kenmerken en doorlooptijden van afzonderlijke betaalmethodes en het bijbehorende onderhoud. Eén integrale overeenkomst regelt de voorwaarden voor alle transacties. Aan de OmniKassa kunnen meerdere webwinkels worden aangesloten.
Daarnaast draagt Rabo OmniKassa bij aan een betere financiële afhandeling. Creditcard betalingen worden bruto uitbetaald en de kosten worden separaat geboekt. In geval van een retourzending kan de iDEAL betaling vanuit de kassa worden teruggestort.
Tenslotte biedt de internet-kassa via een realtime dashboard een integraal overzicht en sturingsmogelijkheid op alle bestellingen, betalingen en voorraden.
De Rabo OmniKassa vervangt de drie huidige internetkassa’s iDEAL Lite, Rabo iDEAL kassa en Rabo Internetkassa. De komende maanden wordt gewerkt aan verdere verruiming van de mogelijkheden van de Rabo OmniKassa.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.