Ads Top

Premies zorgverzekeraar Agis 2012

Zorgverzekeraar Agis heeft de premie voor de Agis Basispolis Basic voor 2012 vastgesteld op
108,25 per maand. Hiermee stijgt de premie met 2,3% per maand ten opzichte van 2011. De premie voor de Agis Basispolis bedraagt in 2012 108,75 per maand. De premieverhoging wordt vooral veroorzaakt door de stijging in het gebruik van zorg.
Of iemand nu single is, jong of oud, met of zonder kinderen, Agis heeft voor de verschillende doelgroepen specifieke vergoedingen in haar verzekeringen opgenomen. Hierdoor kan iedereen de keuze maken welk pakket het beste bij hem past. Vanaf 2012 heeft Agis ook Vrouw Plus, dit is een extra verzekering speciaal voor vrouwen. De maandpremie bedraagt 2,95. Deze extra verzekering biedt vergoedingen voor onder andere een cursus mentale gezondheid, kinderopvang bij ziekenhuisopname en consulten bij hormonale klachten als PMS. De maandpremie van TakeCareNow! is voor 2012 vastgesteld op 99,67. TakeCareNow! is de zorgverzekering, speciaal bedoeld voor 18 tot en met 30 jarigen. De goedkoopste aanvullende verzekering bedraagt 4,95 per maand.
Bij TakeCareNow! regelt de klant alles online. Naast inzicht in de zorgkosten en vergoedingen is het ook mogelijk om rekeningen online te declareren en medicijnen te bestellen bij een online apotheek. Ook kunnen verzekeringszaken via de mobiele telefoon geregeld worden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.