Ads Top

Lynx verkozen tot beste online broker

Lynx is opnieuw als beste broker uitgeroepen bij het brokeronderzoek dat is uitgevoerd door het onafhankelijke weekblad Beleggers Belangen. Voor het derde jaar achtereen houdt Lynx gerenommeerde brokers als Binck en Alex achter zich. Net zoals voorgaande jaren heeft Beleggers Belangen onderzoek gedaan naar de kosten, handelsmogelijkheden, het gebruiksgemak en de service van tien Nederlandse online brokers. Lynx is hierbij opnieuw de winnaar van het onderzoek door zich met name te onderscheiden door de zeer scherpe transactiekosten en de door haar klanten hoog gewaardeerde service.
Naast een kostenvergelijking wordt er tevens gekeken naar de handelsmogelijkheden bij de verschillende brokers, waarbij Lynx opnieuw hoog scoort. Klanten van Lynx hebben via internet rechtstreeks toegang tot meer dan 80 beurzen in 16 landen en hebben de mogelijkheid om in aandelen, opties, futures, opties, valuta en obligaties te handelen.
Uit de enqu(ee)te onder Nederlandse particuliere beleggers blijkt dat klanten van Lynx haar broker hoog beoordelen. Meer dan de helft van de ondervraagden geeft Lynx een 8 of hoger, waarmee Lynx het best presteert onder de deelnemende brokers aan het onderzoek. Tevens komt uit de enqu(ee)te naar voren dat nog steeds een redelijk groot gedeelte niet tevreden is over haar huidige broker en overweegt over te stappen naar een andere broker. Huidige klanten van Lynx blijken juist niet geneigd om van broker te wisselen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.