Ads Top

AnderZorg Basisverzekering 96,25 euro per maand

De premie van de Basisverzekering van internet zorgverzekeraar AnderZorg is volgens de verzekeraar zelf weer een van de laagste in Nederland met 96,25 euro per maand. Op jaarbasis is de premie 1155 euro. Klanten die bewust kiezen voor een hoger eigen risico kunnen de Basisverzekering al krijgen vanaf 71,25 euro per maand. De aanvullende verzekering AnderZorg Extra blijft gelijk op 13 euro per maand. Door de zeer scherpe premie is AnderZorg een veel gekozen zorgverzekeraar met een groei van 50% van 129.000 naar 193.000 klanten in 2011.
De lage premie gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Als onderdeel van Menzis maakt AnderZorg gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Ook kent AnderZorg geen beperkende toelatingseisen voor de aanvullende verzekeringen. Iedereen die voor AnderZorg wil kiezen wordt zonder medische keuring welkom geheten.
De dekking van de aanvullende verzekering wordt uitgebreid met de door de overheid uit het basispakket geschrapte dieetadvisering. Ook wordt de eigen bijdrage voor eerstelijns psychologische zorg in de aanvullende verzekering vergoed.
AnderZorg richt zich op mensen die hun zorgverzekering gemakkelijk en goedkoop willen regelen via internet. De klant kiest daarbij bewust voor een andere vorm van service. Zelf online regelen en (mobiel) declareren wanneer jij dat wilt en niet betalen voor service waar geen gebruik van wordt gemaakt. AnderZorg maakt hierdoor minder kosten en kan zo de premie laag houden.
Voor de klant die weinig gebruik maakt van zorg, maar toch verzekerd wil zijn voor grote onvoorziene uitgaven is er de mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Met een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het verplichte eigen risico van 220 euro kan de premie voor de Basisverzekering zelfs dalen tot 71,25 euro per maand of 855 euro per jaar. Ook is het mogelijk om de jaarpremie in een keer te betalen. Daarvoor geldt een korting van 3%.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.