Ads Top

BUX kondigt samenwerking aan met BlackRock

Het Amsterdamse BUX en BlackRock, een van 's werelds toonaangevende vermogensbeheerders, kondigen een Europees spaarplan aan met verschillende ETF-portfolio's die gebruikmaken van iShares ETF's.

Met BUX kunnen beleggers vanaf nu individuele portfolio’s opbouwen met iShares ETF's die een brede verdeling van activa bieden in obligaties en aandelen over wereldwijde markten. Zij kunnen met slechts drie klikken een maandelijks BUX spaarplan opstellen dat aansluit op hun persoonlijke interesses en beleggingsvoorkeuren. Beleggers kunnen hun eigen spaarplan samenstellen door te kiezen uit verschillende iShares ETF's, waaronder aandelen, obligaties, thema's, sectoren, factoren en duurzame ETF's.
 
Met een minimale inleg van tien euro per ETF per maand en een vergoeding van één euro per spaarplan, kunnen de BUX ETF spaarplannen bijdragen aan een stabiele financiële toekomst. Zo helpt de Amsterdamse neobroker beleggers met kennis opdoen van financiële markten en diversificatie, zodat zij hun toekomstige beleggingsbeslissingen kunnen onderbouwen.
 
Uit eerder onderzoek van BUX blijkt dat 42 procent van de respondenten ‘kennisgebrek’ en veertig procent ‘niet weten waar te beginnen’ noemt als belangrijkste redenen om niet te beleggen. Hoewel beleggen op de lange termijn een belangrijke rol kan spelen bij het opbouwen van een stabiele financiële toekomst en 39 procent van de ondervraagden sparen voor de lange termijn een belangrijke reden vindt om wel te beleggen, blijkt uit het onderzoek dat een groot deel van de ondervraagde Europeanen onzeker is met beleggen.
 
Ook voor Nederlanders is sparen voor de lange termijn de primaire motivatie voor beleggen. Daarnaast richt dertien procent van de Nederlandse beleggers zich op het verdienen van een passief inkomen. Verder houdt kennisgebrek ook Nederlandse beleggers tegen, waarbij zestien procent aangeeft dat ze niet genoeg weten over beleggen om te beginnen. Desondanks heeft veertig procent van de Nederlandse ondervraagden plannen om in de toekomst te beleggen en belegt 24 procent nu al.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.