Ads Top

Speciaal webinar voor retailers over de steunmaatregelen

Hoe kom ik als retailer door de coronacrisis heen? Wat betekent de anderhalve meter economie voor mijn winkel? Waarom is de bank kritisch over mijn kredietaanvraag, terwijl ik juist nu behoefte heb aan liquiditeit? Wat kan ik doen om mijn onderneming gezond te houden en wat kan de bank daarin betekenen? Allerlei vragen die op dit moment top of mind zijn bij retailers.

Vandaar er door de Vereniging van Banken vandaag 13 mei een webinar wordt gepresenteerd door dagvoorzitter Stefan Wijers. Na een openingswoord van Chris Buijink (voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken) en Jan Meerman (algemeen directeur INretail) staan experts van banken Henk Hofstede (ABN AMRO), Olaf Zwijnenburg (Rabobank), Edwin Langelaan (de Volksbank) en Dirk Mulder (ING) klaar om uw vragen te beantwoorden. Tevens ook deelname van twee ondernemers Daan Buijze (Buijsse Modehuis) en Paul Roetgering (Roetgerink Mode en Schoenen) die hun eigen verhaal delen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.