Ads Top

Geen acties bij vakantiegeld sparen in 2020

Veel mensen krijgen in mei of juni weer het vakantiegeld op hun rekening. Nu door de coronacrisis veel mensen niet op zomervakantie gaan, is de spaarrekening een veel gekozen bestedingsdoel voor dit geld.

Maar net als vorig jaar belonen de banken je daarvoor niet met een extra cadeautje, blijkt uit een rondgang van vergelijkingssite Spaarrente.nl.

Vorig jaar moesten we het voor het eerst zonder vakantiegeld spaaracties stellen. Ook in 2020 zijn er dus geen acties. De banken geven hiervoor als reden dat deze acties niet gepast zijn.

Heb je al voldoende spaargeld, dan zijn er natuurlijk nog genoeg andere opties om je vakantiegeld te besteden. Zo is extra aflossen op je schulden of hypotheek populair. Je realiseert hiermee een besparing op je maandlasten, die veel mensen in deze tijd goed kunnen gebruiken.

En nu je veel tijd in en rondom je huis doorbrengt, vinden veel mensen iets kopen om die tijd wat aangenamer te maken een goede optie. Denk aan een nieuwe televisie, spelcomputer, buitenkeuken, lounge set of zwembad voor in de tuin.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.