Ads Top

Kleine Kredieten Corona garantieregeling (KKC) gereed, aanvraagproces via New10 open

De overheidsregeling voor kleine coronakredieten is rond. Dit is een regeling voor kleinere bedrijven die behoefte hebben aan een overbruggingskrediet van 10 tot 50 duizend euro. De lening loopt via de bank en de overheid staat voor 95% garant.

Met deze KKC-regeling, de zogeheten BMKB-C regeling (krediet tot 1,5 miljoen), de Go-C regeling (1,5 – 150 miljoen euro) zijn er nu kredietregelingen met overheidsgarantie beschikbaar in alle categorieën. Elke regeling is zo goed mogelijk afgestemd op de hoogte van de kredietbehoefte.

ABN AMRO biedt de KKC-lening aan via haar dochter New10, die gespecialiseerd is online kredietverlening. De financiering kan vanaf nu eenvoudig digitaal aangevraagd worden via de website van New10. Daar zijn ook de voorwaarden te vinden.

De coronafinanciering heeft een vaste looptijd van 5 jaar, de eerste 12 maanden zijn aflossingsvrij en het rentetarief wordt maximaal 4 procent.

1 opmerking:

 1. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
  Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Gezien de stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de impact van het coronavirus (COVID-19) op het bedrijfsleven en de economie, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en met de aanwezigheid van een contant overschot in mijn bedrijf, we willen de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

  Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf op te starten, een huis of auto te kopen of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Als uw antwoord JA is, zal ik u adviseren om contact op te nemen met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht te sturen op WhatsApp / Telegram via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

  Functies en voordelen;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet van 2,5% tot 3% per jaar
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Geen verborgen kosten

  Veel mensen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen, we zijn hier om u te helpen.

  Als u echt een oplossing nodig heeft voor uw financiële uitdagingen, bent u een stap verwijderd om financieel vrij te worden, schrijf ons vriendelijk voor meer informatie via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
  WhatsApp / Telegram: +447903159998
  2020 © ️ In orde gereserveerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.