Ads Top

Bijna kwart lenende Nederlanders heeft moeite met maandelijks aflossen

De coronacrisis heeft grote impact op de financiën van Nederlanders. Zo verwacht ruim één op de drie Nederlanders dat de crisis in de komende drie maanden negatieve invloed heeft op hun besteedbaar inkomen.

Dit blijkt uit representatief onderzoek dat is uitgevoerd door online consumentenadviseur Pricewise, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht.

Maandelijks aflossen wordt daardoor nog moeilijker. Al voor de coronacrisis bleek dat 23 procent van de lenende Nederlanders moeite heeft (gehad) met het maandelijks aflossen van hun lening.

Nu veel mensen in extra financiële problemen komen door het coronavirus, lassen kredietverstrekkers massaal een betaalpauze in voor deze groep en worden er strengere eisen gesteld voor het afsluiten van een lening.

Uit het onderzoek blijkt ook dat werkende mensen opvallend genoeg meer moeite hebben met het maandelijks aflossen van een lening dan niet-werkenden. Ook de 18- tot en met 44-jarigen hebben meer moeite met het aflossen van een lening dan de groep van 45 en ouder.

Een hypotheek (39 procent), persoonlijke lening (35%), creditcardschuld (29%), roodstand (28%) en doorlopend krediet (26%) zijn de populairste leningen onder de groep die moeite heeft (gehad) met het aflossen van hun lening. Sommige Nederlanders die lenen en moeite hebben met aflossen, hebben zelfs meerdere leningen op dit moment. Zo heeft maar liefst één op de vijf, twee persoonlijke leningen lopen.


1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.