Ads Top

PayPal lanceert QR code voor verkopers

PayPal introduceert QR-codes voor kopers en verkopers. Met de nieuwe functie in de PayPal-app kunnen zij op een gemakkelijke manier fysieke, doch contactloze betalingen doen. PayPal noemt de QR-code een 'uitkomst in de anderhalvemetersamenleving'.

Het betaalproces bestaat uit een aantal stappen: de klant klikt in de PayPal-app op ‘Scannen’, scant vervolgens de QR-code, vult een bedrag in en betaalt.

De app-functie kan volgens PayPal worden gebruikt voor uiteenlopende verkoopdoeleinden: van boetieken en marktkramen tot de verkoop van tweedehands producten.

Om verkopers tegemoet te komen in deze bijzondere periode, rekent PayPal de komende maanden geen transactiekosten voor betalingen met een QR-code.

De nieuwe functie wordt wereldwijd geïntroduceerd in Australië, Oostenrijk, België, Canada, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Letland, Luxemburg, Malta, Nederland, Portugal, Slovenië, Slowakije, Zweden, Zwitserland, Spanje, Engeland en de Verenigde Staten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.