Ads Top

Floryn ontvangt BMKB-C accreditatie

Floryn heeft een BMKB-C accreditatie ontvangen van de overheid. Daarmee behoort Floryn tot de eerste selectie van niet-bancaire financiers die in crisistijd het borgstellingskrediet kan aanbieden om de coronacrisis te overbruggen.

Behalve bestaande klanten kan Floryn met de accreditatie tevens nieuwe klanten helpen. Daarmee kan Floryn ook ondernemers tegemoetkomen die te maken hebben met lange wachttijden bij banken.

Met het borgstellingskrediet staat de overheid borg voor een deel de financiering, zodat ondernemers met een goed toekomstperspectief gefinancierd blijven. Floryn helpt daarnaast ook mkb-bedrijven die dankzij de coronacrisis een snelle en onverwachte groei doormaken.

Floryn is als fintechbedrijf met een PSD2-vergunning van DNB opgesteld om snel kredietaanvragen te beoordelen en snel uitsluitsel te geven. De manier van beoordelen verschilt ook inhoudelijk van de grootbanken. Floryn kijkt met kunstmatige intelligentie onder meer naar banktransacties en andere datapunten, waarmee niet alleen betere, maar ook snellere risicoanalyses kunnen worden gemaakt. Na goedkeuring kunnen ondernemers dezelfde dag nog geld opnemen. Die snelheid is in deze tijd doorslaggevend voor het mkb.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.