Ads Top

Consumentenbond: Bankieren weer duurder

Bankieren is bij veel banken het afgelopen jaar opnieuw duurder geworden. Dat blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond.

Bij de Regiobank stegen de kosten met gemiddeld 13 procent het hardst. Ook bij ING stegen de kosten met 8 procent fors.

Het ING OranjePakket mét korting of Knab Plus behoren tot de goedkoopste opties. Voorwaarde voor het pakket van ING is wel dat de klant weinig contant geld opneemt. ING-klanten betalen in ruil voor de korting namelijk per geldopname 0,80 cent. Tot 5 opnames per jaar is dat lucratief.

Het betaalpakket bij de Regiobank is sinds november vorig jaar 9 procent duurder. Daarnaast verhoogde de bank de kosten voor geld pinnen buiten eurolanden van 2,25 naar 4 euro. En steeg het tarief voor betalen met de bankpas buiten eurolanden van 0,15 naar 0,30 euro per keer.

Deze prijsstijging geldt ook voor de ASN Bank en SNS, die net als Regiobank onderdeel van de Volksbank zijn.

Sommige banken bieden duurzaam bankieren als optie aan. Ook dat wordt flink duurder. Triodos Bank verhoogt met ingang van 1 juli de prijs van de betaalrekening met 43 naar 60 euro per jaar. Voor een gezamenlijke rekening betalen consumenten dan 96 euro, een stijging van 14 procent ten opzichte van het huidige tarief.

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.