Ads Top

Actie schrappen vergoeding certificaathouders door Rabobank

IEX.nl is een actie begonnen om Rabobank te bewegen alsnog een vergoeding aan certificaathouders uit te keren. Mensen kunnen zich gratis bij het beleggersplatform aanmelden voor de actie. Dat hebben inmiddels zo’n 5000 certificaathouders gedaan.

Op 29 maart zouden de houders van 297,9 miljoen Rabocertificaten hun vergoeding krijgen voor het eerste kwartaal van 2020. Die dag liet de Rabobank op het allerlaatste moment weten die vergoeding te schrappen. Niet alleen voor het eerste kwartaal van 2020, maar ook voor het tweede en derde kwartaal.

Certificaathouders zagen met de mededeling van de bank in een klap 363 miljoen euro verdampen.

Rabobank laat in een reactie aan Kassa weten de vergoeding enkel en alleen te schrappen naar aanleiding van een oproep van de Europese Centrale Bank (ECB). Die riep twee dagen eerder, op 27 maart, banken op geen dividend uit te keren. De ECB wil dat banken zo geld genoeg in kas houden om bedrijven en particulieren te helpen die in de problemen zijn gekomen door de coronacrisis.

2 opmerkingen:

 1. Heeft u 3% particuliere of zakelijke leningen nodig voor verschillende doeleinden? Neem dan nu contact op met Mr. Williams David via zijn e-mail: Personalloanesay@gmail.com of WhatsApp-nummer +17162351706 voor meer informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.