Ads Top

Satander lanceert nieuwe digitale bank met tijdelijk 2 procent rente

Openbank, onderdeel van Banco Santander, betreedt de Nederlandse bancaire markt met een 'concurrerend productaanbod voor consumenten'.

Openbank biedt een gratis lopende rekening met de eerste zes maanden een rente van 2 procent op de eerste 5000 euro. Daarna verschilt de rente niet van die van andere banken.

Via een 'intuïtief te gebruiken platform' (web- en mobiele app) worden producten en diensten aangeboden. Klanten kunnen uitgaven classificeren, wachtwoorden veilig opslaan (password manager) en controle uitoefenen over hun bankkaarten per land, medium en apparaat.

Deposito’s van Nederlandse klanten vallen bij Openbank onder het Spaanse depositogarantiestelsel dat spaartegoeden en beleggingen tot 100.000 euro dekt.

De lopende rekening is eveneens gekoppeld aan de gratis debetkaart Я42. Hiermee zijn vijf gratis geldopnames per maand bij elke ATM binnen de eurozone mogelijk en onbeperkt bij ruim 40.000 betaalautomaten Banco Santander. De extra voordelen van deze kaart zijn de commissievrije dagelijkse wisselkoers, een ongevallenverzekering tot 100.000 euro en een reisbijstandsverzekering met dekking voor bijvoorbeeld ziekenhuiskosten, gemiste vluchten, repatriëring, diefstal, vertraagde bagage etc.

Tot en met 31 mei krijgen nieuwe klanten de reisvoordelen van de Я42 betaalkaart levenslang gratis. Vanaf 1 juni kost de kaart 7,99 euro per maand en alleen als deze voordelen door de klant geactiveerd zijn. Met één enkele klik via de web- of mobiele app kunnen functionaliteiten en diensten worden gestopt of later weer worden geactiveerd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.