Ads Top

ABN AMRO Ventures stapt in Fenergo

ABN AMRO Ventures heeft geïnvesteerd in Fenergo, een in Dublin gevestigde leverancier van Client Lifecycle Management (CLM) software. Dit bedrijf heeft een leidende marktpositie op het gebied van operationele CLM, Know Your Customer (KYC), Anti Money Laundering (AML) en Client Due Diligence (CDD). Zaken die voor ABN AMRO en de financiële sector in het algemeen hoog op de prioriteitenlijst staan.

Fenergo heeft al de nodige prijzen gewonnen met de levering van diensten en oplossingen aan financiële instellingen, waarmee ze hun digitale transformatie, customer journey en client lifecycle management (CLM) kunnen verbeteren. Het intelligente CLM platform beheert de klantrelatie vanaf het eerste contact via onboarding, product- en relatiebeheer, onderhoud, service en triggered events tot offboarding.

Fenergo is sinds de oprichting in 2009 gestaag blijven groeien dankzij hun succes bij grote internationale financiële instellingen binnen kapitaalmarkten, vermogensbeheer en bankieren voor particulieren, bedrijven en vermogende individuen. Inmiddels heeft het bedrijf een ijzersterke internationale klantenportefeuille. ABN AMRO is sinds 2017 zelf klant.

De investering  in Fenergo is de tiende investering van ABN AMRO Ventures, voorheen ABN AMRO Digital Impact Fund. ABN AMRO Ventures is het durfkapitaalfonds van de bank, waarmee strategisch geïnvesteerd wordt in innovatieve technologiebedrijven, met als doel onze digitale transformatie te versnellen. Het fonds is EUR 100 miljoen groot, en heeft posities in Trifacta, Thetaray, Tealium, Tink, BehavioSec, solarisBank, Ockto en Crosslend. Eerder is geïnvesteerd in Cloud Lending Solutions (exit in 2018).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.