Ads Top

Vermogensbeheerder Semmie biedt premiumdienst bij minimale inleg van 25.000 euro

Vermogensbeheerder Semmie breidt haar dienstverlening uit. Vanaf nu biedt het een premiumdienst aan voor klanten met een minimale inleg van 25.000 euro. Deze beleggers betalen een nog lagere jaarlijkse fee van 0,5 procent en hebben een eigen contactpersoon, naast de voor alle klanten toegankelijke mogelijkheid om alles zelf online te regelen. Ook voor de overige klanten verlaagt Semmie de commissie van 0,9 naar 0,7 procent, terwijl het reeds één van de voordeligste aanbieders van Nederland was. Semmie gaat met deze nieuwe dienst de strijd om de klant aan met de grootbanken.

Semmie heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers, waarvan circa 80 procent op periodieke basis een vast bedrag inlegt. Dit jaar verdubbelde het FinTech-bedrijf de assets under management (AuM) ruimschoots ten opzichte van het laatste kwartaal van 2018.

Semmie is er al voor beleggers met een minimale inleg van 50 euro.

Alle klanten van Semmie kunnen met het online dashboard en de app voor iOS en Android altijd en overal hun beleggingen beheren en binnen een minuut met Semmie-medewerkers chatten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.