Ads Top

Betalen met iDEAL QR bij WK Vierspannen Paarden

Betaalvereniging Nederland is samen met ticketprovider TicketFlow en de CM Groep gestart met een vervolgpilot voor iDEAL QR. Tijdens paardensportevenement WK Vierspannen Paarden bij Outdoor Brabant, dat van 31 augustus tot en met 4 september in Breda plaatsvindt, wordt betalen met iDEAL QR via de iDEAL app getest. De vervolgpilot staat in het teken van het testen van de diverse gebruikstoepassingen van iDEAL QR, om meer inzicht te krijgen in de ervaringen van gebruikers.

Betalen met iDEAL QR is eenvoudig. Met de gratis iDEAL-app op de smartphone wordt de QR-code direct van een beeldscherm, poster of advertentie gescand. Daarna betaalt men veilig, snel en gemakkelijk via de mobiele app van de eigen bank.

De iDEAL QR-betaling wordt voor verschillende gebruiksmomenten ingezet. Zo zet TicketFlow de iDEAL QR-code in bij online afrekenen van de toegangskaarten. Via advertenties met een iDEAL QR-code kun je direct een ticket voor het evenement aanschaffen, met de iDEAL app. Tijdens het evenement kan de toegang tot het terrein van Outdoor Brabant en de merchandising van Gemaco met iDEAL QR worden afgerekend.

Gedurende de vervolgpilot zijn er meerdere organisaties die betalingen met iDEAL QR testen. Zo gebruiken Betaald Voetbal Organisatie NAC, webwinkel Megekko en goededoelenorganisaties Justdiggit en EyeCare Foundation inmiddels ook iDEAL QR als betaalmethode. De gebruikstoepassingen variëren hier van het overnemen van een iDEAL-betaling van een webbrowser naar de smartphone tot het scannen van een iDEAL QR-code op een poster.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.