Ads Top

NVB sponsor Fraude Film Festival

Op 13 en 14 oktober vindt weer het Fraude Film Festival plaats. Doel van het festival is het maatschappelijk bewustzijn over fraude te vergroten en een trendbreuk in de bestrijding ervan te forceren. Net zoals voorgaande jaren is de NVB partner van het festival.

Fraude kent vele verschijningsvormen, dat geldt zeker ook voor het betalingsverkeer, denk aan phishing of de verspreiding van malware (kwaadaardige software). Banken zijn zeer actief in de bestrijding hiervan, maar kunnen dit niet alleen af zonder de hulp en oplettendheid van hun klanten. Vandaar dat de NVB graag meewerkt aan het vergroten van het bewustzijn bij het publiek rond fraude, een van de voorname doelen van het Fraude Film Festival.


Het Fraude Filmfestival vindt dit jaar voor de derde maal plaats. Op het festival worden twee dagen lang films en documentaires over fraude en de bestrijding ervan vertoond. Het festival kent ook de zogeheten Anti Fraude Award. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de bestrijding van fraude.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.