Ads Top

Hypotheekadviesgesprek bij ABN AMRO nu ook op zondag

ABN AMRO biedt klanten in heel Nederland nu de mogelijkheid om ook op zondag een hypotheekadviesgesprek te voeren via webcam. Daarmee is ABN AMRO de eerste bank in Nederland die zeven dagen per week open is voor hypotheekadvies.

De bank heeft de afgelopen maand proefgedraaid met adviesgesprekken op zondag. Klanten die een hypotheekgesprek wilden voeren, kregen ook de mogelijkheid om dat ook op zondag te doen. Via het online programma WebEx kunnen klanten met een webcamverbinding praten met hun bankadviseur en tegelijk alle (financiële)documenten delen. Op basis van de positieve reacties van klanten heeft ABN AMRO nu besloten om deze proef over heel Nederland uit te rollen.

Klanten kiezen er steeds vaker voor om hun hypotheekgesprek via webcam te voeren vanuit huis. ABN AMRO startte eind 2011 met webcam-hypotheekadvies. In 2012 werden zo ongeveer 2.000 adviesgesprekken gevoerd en bijna 500 hypotheken afgesloten. Inmiddels wordt al ongeveer 25% van de hypotheekgesprekken via webcam gevoerd en heeft ABN AMRO de ambitie om dit aantal nog verder te verhogen naar 50%.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.