Ads Top

ABN AMRO introduceert beleggen via de Mobiel Bankieren app

Vanaf vandaag kunnen ABN AMRO klanten beleggingsorders plaatsen en de status van beleggingsorders inzien via de Mobiel Bankieren app. ABN AMRO is de eerste Nederlandse grootbank die het mogelijk maakt om betalen, sparen en beleggen in één app te regelen.

Rico Fasel, directeur Beleggingsadvies en Zelf Beleggen: ‘Het was al mogelijk om via de app beleggingsportefeuilles in te zien. Nu kunnen klanten dus ook orders voor aandelen, obligaties, fondsen en opties plaatsen, volgen en annuleren. Voor veel beleggers betekent dit dat zij voor hun beleggingen niet meer zijn aangewezen op Internet Bankieren of de Orderlijn. ABN AMRO vervult hiermee de wens van veel klanten om overal en altijd via de app te kunnen beleggen‘.

Nieuw is ook dat de klant zelf zijn betaalpas kan blokkeren via de app en direct een vervangende betaalpas kan aanvragen. Tot nu toe kon ook dit alleen telefonisch of via Internet Bankieren. ABN AMRO klanten kunnen nu zelf sneller en gemakkelijker vervanging regelen als hun betaalpas verloren of gestolen is.

Verder kan de klant voortaan eenvoudiger contact opnemen met ABN AMRO. Wanneer hij een onderwerp heeft geselecteerd en belt via de app, wordt een indicatie van de wachttijd getoond. Zo kan hij er voor kiezen om te wachten, later terug te bellen of direct te mailen. Handig als de klant bijvoorbeeld vanuit het buitenland belt. Bovendien kan ABN AMRO klanten die bellen via de app sneller helpen omdat klantidentificatie al heeft plaatsgevonden door het inloggen in de app.

De Mobiel Bankieren app wordt zo’n 67 miljoen keer per maand door klanten gebruikt. Lees hier meer over de vernieuwingen van de Mobiel Bankieren app van ABN AMRO.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.