Ads Top

Premie Basisverzekering Anderzorg blijft gelijk

De premie van de Basisverzekering van internet zorgverzekeraar Anderzorg is weer een van de laagste in Nederland met 96,25 euro per maand (1155 euro p/j). Klanten die bewust kiezen voor een hoger eigen risico kunnen de Basisverzekering al krijgen vanaf 72,25 euro per maand. De aanvullende verzekering Anderzorg Extra en Anderzorg Tand stijgen licht met 65 cent en 85 cent per maand. Voor Anderzorg Jong blijft de premie gelijk op 14,65 euro per maand.
De lage premie gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Als onderdeel van Menzis maakt Anderzorg gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Iedereen die voor Anderzorg wil kiezen wordt zonder medische keuring welkom geheten. De zorgverzekeraar heeft de rol om scherp op kwaliteit en kosten zorg in te kopen. Door de goede contractafspraken met zorgaanbieders is het gelukt om de stijging van de zorgkosten te beperken. We zien steeds meer dat zorgaanbieders, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties gezamenlijk hun verantwoordelijkheid nemen om kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg voor mensen te borgen.
Anderzorg richt zich op mensen die kiezen voor een lage premie en online gemak. De klant kiest daarbij bewust voor een andere vorm van service, chatten en mobiel declareren via de app wanneer jij dat wil. Anderzorg maakt hierdoor minder kosten en kan zo de premie laag houden.
Voor de klant die weinig gebruik maakt van zorg, maar toch verzekerd wil zijn voor grote onvoorziene uitgaven is er de mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Met een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het verplichte eigen risico van 350 euro kan de premie voor de Basisverzekering zelfs dalen tot 72,25 euro per maand of 867 euro per jaar. Ook is het mogelijk om de jaarpremie in een keer te betalen. Daarvoor geldt een korting van 3% zodat de premie 841 euro per jaar of 70,10 per maand wordt.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.