Ads Top

Brand New Day nu levensverzekeraar

Brand New Day heeft nu een vergunning als levensverzekeraar na de overname van Uw Toekomst. Hierdoor kan Brand New Day met veel meer verzekeringsproducten concurreren op prijs
Brand New Day Houdstermaatschappij N.V. neemt, onder voorbehoud van goedkeuring
van De Nederlandsche Bank, de verzekeraar Uw Toekomst N.V. over van Qmulus N.V., dat de keuze heeft gemaakt zich strategisch te richten op distributie met haar bekende labels Acadium Bastion, Geldshop, Hypotheekcentrum voor Academici en Goudenhanddruk.nl. Deze overname luidt eveneens de samenwerking in tussen Qmulus en Brand New Day, waarbij de labels van Qmulus ook de producten van Brand New Day toevoegen aan hun productenpallet.
Met een vergunning voor levensverzekeraar mag Brand New Day ook zelf risicoverzekeringen ontwikkelen en aanbieden, zoals een overlijdensrisicoverzekering (ORV), een garantieproduct of een lijfrente-uitkering. Brand New Day merkt dat met name vanuit het intermediaire kanaal veel vraag is naar beleggen met garantie en een goedkope ORV. Deze producten worden daarom als eerste, samen met het intermediaire kanaal, ontwikkeld en aangeboden.
De overname wordt volledig uit eigen middelen betaald. Brand New Day is en blijft ook na de overname schuldenvrij.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.