Ads Top

FBTO zet zorgpremie op Euro 96,75 per maand

FBTO verhoogt de basispremie voor 2013 niet en behoort daarmee weer tot de goedkoopste aanbieders in de markt. FBTO houdt de maandpremie voor de zorgverzekering in 2013 gelijk op 96,75 euro. De jaarpremie is 1.161 euro.
FBTO werkt niet met standaard aanvullende verzekeringspakketten waar je een jaar aan vastzit. Bij FBTO kun je, naast de basisverzekering, namelijk kiezen uit 8 flexibele aanvullende verzekeringsmodules. Die je het hele jaar door aan- en uit kunt zetten. Zo heb je regie over je eigen zorgverzekering. De populairste aanvullende modules zijn Tandheelkundige hulp, Therapieën en Buitenland.
Vorig jaar kozen tienduizenden verzekerden voor de zorgverzekering van FBTO. Naast de modulaire opbouw en de ruime bereikbaarheid zowel online als telefonisch is ook het eenvoudig declareren van zorgnota's een reden voor de klant om voor FBTO te kiezen. Dat kan via de handige zorgdeclaratie-app voor smartphones of in de persoonlijke digitale omgeving 'MijnFBTO' op fbto.nl. In 'MijnFBTO' ziet de klant bovendien in een handig overzicht zijn declaraties terug.Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.