Ads Top

Revolut lanceert Robo-Advisor in Nederland om beleggen te automatiseren

Revolut heeft haar eigen Robo-Advisor dienst gelanceerd in Nederland. Met dit nieuwe product kunnen klanten tijd besparen en beleggingen automatiseren volgens hun behoeften.

De Robo-Advisor van Revolut helpt klanten om te beleggen in een gediversifieerde portefeuille zonder urenlang onderzoek en voortdurend beheer van hun portefeuille. Het nieuwe product is geschikt voor klanten die geen tijd hebben om actief bezig te zijn met beleggen, of beperkte of geen handelservaring hebben.

De Robo-Advisor van Revolut beveelt de klant een volledig gediversifieerde en gepersonaliseerde portefeuille aan. Dit gebeurt op basis van hun input op vragen die bijvoorbeeld hun risicotolerantie en financiĆ«le doelen identificeren. Zodra een klant geld op zijn portefeuille stort, belegt Robo-Advisor dit automatisch in de markt. Ook bewaakt en beheert de service voortdurend de portefeuille van de klant. Het minimale beleggingsbedrag om toegang te krijgen tot Robo-Advisor is € 100. Robo-Advisor hanteert een jaarlijkse beheervergoeding van 0,75% van de portefeuillewaarde, maandelijks in rekening gebracht.

Klanten kunnen vervolgens periodieke overschrijvingen instellen naar hun Robo-Advisor-portefeuille om optimaal te profiteren van de technologie. Met periodieke overschrijvingen kunnen klanten hun portefeuille vergroten op vooraf gedefinieerde tijdstippen en frequenties. Zo kunnen klanten zich bovendien makkelijker binden aan regelmatig beleggen en de impact van prijsvolatiliteit op korte termijn verminderen.

Robo-Advisor herbalanceert automatisch de portefeuilles van klanten op basis van de prestaties van de activa in de portefeuille. Bovendien voert de service periodieke beoordelingen uit om de risicotoleranties en de beoogde portefeuilleverdeling van klanten te waarborgen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.