Ads Top

Lara Yocarini lid van de groepsdirectie Rabo

DLL, een internationale aanbieder van financieringsoplossingen voor bedrijfsmiddelen en technologie en volle dochteronderneming van Rabobank, heeft de voorgenomen benoeming aangekondigd van Lara Yocarini als Chief Executive Officer (CEO) en voorzitter van de Directie van DLL. De voorgenomen benoeming is per 1 mei 2024 en is voor een termijn van vier jaar. Yocarini volgt Carlo van Kemenade op, die per 1 april 2024 toetreedt tot de groepsdirectie van Rabobank als Directeur Retail Nederland.

Lara Yocarini treedt per 1 mei 2024 eveneens toe tot de groepsdirectie van Rabobank en wordt verantwoordelijk voor de groepsbrede vendor finance-activiteiten. Met dit besluit onderstreept Rabobank het strategische belang van haar leasingactiviteiten en de ambitie om de wereldwijd leidende positie in de Vendor Finance markt te verstevigen. DLL blijft als dochter van Rabobank een zelfstandige entiteit. Alle bovengenoemde benoemingen zijn nog onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders.

Lara Yocarini is een ervaren leidinggevende die in Europa, de Verenigde Staten en Afrika ervaring heeft opgedaan in de financiƫle wereld, de management consultancy en werkte voor non-profitorganisaties. Begin 2020 trad zij toe tot het Wholesale & Rural-bedrijf van Rabobank. Sindsdien speelde zij een belangrijke rol bij het aansturen van de wereldwijde strategische transformatie en de duurzaamheidsagenda. Sinds oktober 2021 geeft ze wereldwijd leiding aan de internationale Rural-organisatie en aan de activiteiten in opkomende markten via Rabo Partnerships.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.