Ads Top

Rabobank rolt Tap to Pay op iPhone uit

Ondernemers met een rekening bij Rabobank kunnen vanaf nu hun telefoon gebruiken om contactloze betalingen mee te ontvangen.

Tap to Pay op iPhone accepteert alle vormen van contactloze betalingen, inclusief betalingen met creditcards en pinpassen, Apple Pay en andere digitale portemonnees. Het enige wat zij hiervoor nodig hebben is een iPhone en de Rabo SmartPin app. Er is geen extra hardware of betaalterminal nodig.

Met Tap to Pay op iPhone kunnen klanten een betaaloplossing gebruiken die eenvoudig is in te stellen en te gebruiken. Bij het afrekenen vraagt ​​de medewerker de klant om contactloos te betalen met zijn creditcard of betaalkaart, iPhone of Apple Watch of andere digitale portemonnee bij de iPhone van de medewerker te houden, waarna de betaling veilig wordt voltooid.

Tap to Pay op iPhone maakt gebruik van de ingebouwde functies van iPhone om de gegevens van bedrijven en klanten veilig te houden. Wanneer een betaling wordt verwerkt, slaat Apple geen kaartnummers op het apparaat of op Apple-servers op.

De maandelijkse abonnementskosten voor Tap to Pay op iPhone bedragen vijf euro. Daarnaast betaalt men per transactie een toeslag van twee cent bovenop de tarieven van Rabo SmartPin.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.