Ads Top

SNS Bank en Ordina ontwikkelen saldochecker voor smartwatch en Google Glass

SNS Bank en Ordina hebben een app ontwikkeld voor zowel Android smartwatches als Google Glass, waarmee klanten van de SNS Bank hun actuele saldo kunnen opvragen. Ook kunnen klanten met de app bekijken hoeveel zij rood kunnen staan. De saldochecker voor Google Glass ligt ter beoordeling bij Google. De smartwatch komt later dit jaar beschikbaar voor klanten van SNS Bank.

Met de saldo-app speelt SNS Bank naar eigen zeggen in op de grote behoefte van klanten om op elk moment van de dag hun saldo in te kunnen zien. Patrick Kuijsters, directeur Marketing SNS Bank:
De app werkt met behulp van stemcommando's. Er zijn plannen om op termijn meerdere bankrekeningen te kunnen weergeven op de app. Ook zijn er ideeën voor uitbreidingen, zoals het doen van betalingen en het raadplegen van het SNS-huishoudboekje.

SNS Bank en Ordina werken sinds begin dit jaar samen op het gebied van mobile toepassingen, waarbij Clockwork, het digitale engagement bureau van Ordina, de mobiele applicaties ontwikkelt. Voor Ordina is de ontwikkeling van de app een voorbeeld van hoe het bedrijf haar kennis kan toepassen om een innovatief product te maken dat het leven van mensen gemakkelijker maakt. Het past ook in de trend van de humanisering van de technologie, waarbij de techniek zich aanpast aan de mens in plaats van andersom.Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.