Ads Top

Amerikaanse marktleider in financiële planning kiest voor Nederlandse software

Het Amerikaanse bedrijf Advicent neemt per 23 september het Nederlandse Figlo over. Beide bedrijven zijn in eigen land marktleider in software voor financieel advies en planning voor banken, verzekeraars en financieel adviseurs. Advicent zocht wereldwijd naar een online programma waarmee het bedrijf zich kan onderscheiden en kan groeien op de Noord Amerikaanse markt. Het Nederlandse bedrijf Figlo viel op tijdens deze zoektocht.

Figlo heeft een online programma ontwikkeld voor alle vormen van financieel inzicht, overzicht en advies. Naast de adviseur hebben ook consumenten via dit programma toegang tot hun huidige en toekomstige financiële informatie. Bovendien kunnen zij online communiceren met hun financieel adviseur of bank. Dit levert een makkelijker en meer gestroomlijnd adviesproces op van hogere kwaliteit.

Volgens oprichter en directeur van Figlo, Jenze Bosma, is de overname een logische stap voor beide bedrijven. "Nederland loopt voorop in het begrijpelijk maken van complexe financiële informatie en online communicatie tussen adviseur en klant", zegt Bosma. "Binnenkort zal deze trend internationaal doorbreken. Als onderdeel van de Advicent Groep kunnen wij hier beter op inspelen en ons product nu ook wereldwijd aanbieden".

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.