Ads Top

Ernst & Young verandert wereldwijd naam in EY

Ernst & Young verandert haar naam in EY. Ook wordt een nieuwe internationale bestuursvoorzitter en CEO aangesteld: Mark Weinberger. Die neemt de rol over van Jim Turley. In Nederland treedt Marcel van Loo aan als Country Managing Partner. Hij neemt de functie over van Pieter Jongstra. Mark Weinberger (51) heeft zowel de internationale als de Amerikaanse Tax praktijk geleid en hij had zitting in het internationale en Amerikaanse EY bestuur.
Marcel van Loo (51) is in 1989 bij EY in dienst getreden. Hij was tot 31 december 2012 de Banking & Capital Markets Leader voor EY in Europa, het Midden Oosten, India en Afrika (EMEIA).
Naast de introductie van een nieuw logo en huisstijl introduceert EY "Building a better working world" als de centrale boodschap van het merk. Van Loo: "De maatschappij verwacht van ons dat we meewerken aan het herstel van vertrouwen. Dat we het publiek belang vooropstellen en ons bezighouden met de wereld om ons heen. Onze wereldwijde geïntegreerde aanpak en onze relatie met cliënten, overheden en andere stakeholders stellen ons in staat positieve veranderingen te bewerkstelligen. Wij doen dit op een manier die laat zien wie wij zijn en waar we voor staan. En bovenal door onze waarden in daden om te zetten."
Van Loo vervolgt: "Ik realiseer me dat ons doel ambitieus is en niet iets is wat we als organisatie alleen kunnen bereiken. In de komende maanden en jaren zetten we het debat over de rol van de accountant voort en werken we samen met anderen die een bijdrage leveren aan het herstel van het vertrouwen in de wereld.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.